Weider 150 TC træningsbænk

weider
En god, solid træningsbænk er et uundværligt redskab i ethvert homegym. Uden en træningsbænk begrænser man sig selv i en sådan grad, at det kan få væsentlig indflydelse på de resultater man vil opnå. Det kan altså virkelig anbefales at investere penge i en træningsbænk, hvis man har et ønske om at træne hjemme. Heldigvis behøver det ikke koste en bondegård at købe en god og solid træningsbænk, som kan holde i mange år. WEIDER 150 TC Træningsbænk lever op til alle kravene for en god træningsbænk, og den kan derfor på de kraftigste anbefales.
Med den unikke justerbare træningsbænk fra WEIDER har man mulighed for at træne sin krop på et hav af forskellige måder. Træningsbænken har 3 indstillingsmuligheder; flad, incline og decline.

– Når træningsbænken er indstillet som flad bænk kan den for eksempel benyttes til bænkpres med håndvægte/vægtstang, rows med håndvægte, flies med håndvægte og meget mere.

– Når træningsbænken er indstillet som incline bænk (skrå bænk med ryglæn over 0°) kan den benyttes til øvelser som incline bænkpres med håndvægte/vægtstang, skulderpres og biceps curls.

– Når træningsbænken er indstillet som decline bænk (skrå bænk med ryglæn under 0°) kan den benyttes til øvelser som mavebøjninger, skrå mavebøjninger og decline bænkpres med håndvægte/vægtstang.

Samlet set giver denne bænk dig altså mulighed for at tilføje en ny dimension til din træning, som på sigt kan være med til at betyde, at du kan opnå din drømmekrop!

Bænken kan klare en totalvægt på 165 kg. og har følgende mål:
– Længde x bredde x højde: 173 x 46 x 113 cm.
– Vægt: 22 kg.
– Maks. Belastning: 165 kg. (Person + vægt)

Køb bænken billigst her!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply