En god, solid træningsbænk er et uundværligt redskab i ethvert homegym. Uden en træningsbænk begrænser man sig selv i en sådan grad, at det kan få væsentlig indflydelse på de resultater man vil opnå. Det kan altså virkelig anbefales at investere penge i en træningsbænk, hvis man har et ønske om at træne hjemme. Heldigvis behøver det ikke koste en bondegård at købe en god og solid træningsbænk, som kan holde i mange år. WEIDER 150 TC træningsbænken lever op til alle kravene for en god træningsbænk, og den kan derfor på de kraftigste anbefales.

Hvis du er interesseret i mere fakta og generel information om træningsbænken som træningsudstyr, så læs vores store træningsbænk test.

Med den unikke justerbare træningsbænk fra WEIDER har man mulighed for at træne sin krop på et hav af forskellige måder. Træningsbænken har 3 indstillingsmuligheder; flad, incline og decline.

Samlet set giver denne bænk dig altså mulighed for at tilføje en ny dimension til din træning, som på sigt kan være med til at betyde, at du kan opnå din drømmekrop!

Bænken kan klare en totalvægt på 165 kg. og har følgende mål:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *