Om os

Håndvægten er et gratis online magasin for fitness entusiaster. Vi publicerer både nyheder, artikler og faktuelle tekster. Vi forsøger altid at gøre vores indhold dybdeborende nok til den erfarne bodybuilder og samtidig også nemt at forstå for begynderen.

Vi har en mission om at lave det bedste fitness medie i Danmark. Det vil vi gøre ved at lave indhold, som er relevant og troværdigt. Vores artikler er derfor skrevet af specialister og er tæt knyttet til forskning.

Vores artikler og videoer er produceret af erfarne folk. Du kan altid være sikker på, at indholdet er lavet af fagpersoner, hvad enten det måtte være professionelle bodybuildere, personlige trænere eller kostvejledere.

Håndvægten har overordnet set tre forskellige emneområder:

Nyheder

Breaking news og generel nyhedsformidling er noget vi er super dygtige til. Vi forsøger altid at finde de mest relevante nyheder og formidler det altid på et letforståeligt sprog.

Artikler

Vi har et hav af udstyrsartikler, købsguides og lignende artikel-formater. Vores udstyrs- og fitness eksperter udvælger det udstyr, som de mener er det bedste på markedet. Herefter giver de en grundig forklaring af det pågældende emne og giver dig tips & tricks til, hvordan du kan stå stærkt i en købssituation.

Fakta

Vi udarbejder også fakta-artikler om styrketræning, kost og fitness. Det er igen vores specialister, der skriver disse artikler, og særligt disse artikler læner sig meget tæt op ad forskning. Fordelen ved vores artikler er bare, at vi forklarer fakta på en overskuelig måde – så du kan forstå det uden at være ekspert.

Mød hele holdet fra Håndvægten

Naja Fogtmann

Naja Fogtmann

Naja er på juniorlandsholdet i styrkeløft, har tidligere konkurreret i crossfit og har også dyrket yoga. Hun har prøvet stort set alt, hvad der findes inden for fitness branchen. Vi er super glade for at have Naja tilknyttet Håndvægten. Hun leverer altid gennemarbejdet indhold, som både begynderen og den erfarne kan få gavn af.

Naja skriver primært øvelsesartikler og udstyrsartikler her på magasinet. Pt. er hun Håndvægtens mest publicerede journalist.

Læs mere om Naja

Pernille Thorsgaard

Pernille Thorsgaard Pernille er “fast inventar” her på Håndvægten, og hun formår altid at gøre vores tekster spændende samtidig med, at de bunder i evidensbaseret forskning. Hun formår at formidle kompliceret emner, begreber og sammenhænge på en måde, hvorledes alle kan være med.

Udover at skrive for Håndvægten er Pernille selv aktiv styrkeløfter og har planer om at deltage på scenen i bodyfitness. Derudover planlægger hun at uddanne sig som personlig træner samt kostvejleder uddannelsen. Og sidst men ikke mindst vil hun også gerne læse journalistik.

Læs mere om Pernille

Brian Henneberg

Brian arbejder normalt som fysioterapeut og har dyrket styrketræning siden 1998. Han er med andre ord en særdeles garvet gut, som her på Magasinet Håndvægten deler ud af sine mange års erfaring. Han har skrevet træningsrelaterede artikler de sidste 8-10 år og er publiceret i stort set alle de magasiner du kender.

Du kan finde hans skriverier her.

Læs mere om Brian

Niels Larsen

Niels Larsen Niels er universitetsuddannet antropolog og IT-leder. Han har derfor redskaberne til at tænke kritisk, læse studier og forstår sig på hvilke forskningsresultater, der bærer størst værdi. Han har beskæftiget sig med træning siden en alder af 13 år og har lige siden læst og deltaget aktivt i diskursen om sundhed, træning mm. Derudover har han coachet bekendte og folk på internettet i de sidste mange år.

Læs mere om Niels

Michael Dall

Michael er vores content-mand. Det vil sige, at alt indhold på Håndvægten har været igennem Michael, inden det lander på vores hjemmeside. Han er super god til at finde mangler og fejl, og derfor passer jobbet perfekt til Michael.

Foruden ansvaret for indholdet, er Michael også en stor fitness-entusiast. Han dyrker sport flere gange om dagen og løber/styrketræner hver dag.

Læs mere om Michael

Anders Toft Braun

Anders er kreativiteten selv. Han får et hav af idéer i løbet af en enkelt arbejdsdag, og nogle gange kan det være svært for os alle at kapere alle hans initiativer og forslag. Men det er super vigtigt at han er så fast besluttet på at gøre Håndvægten til et endnu bedre medie. Det gavner både os og dig som læser.

Han er også aktiv hver dag i form af friluftsliv, træning og løb.

Læs mere om Anders

 klimaprofilen.dkReklamebeskyttelse