Vi har testet dette hjemmetræningscenter og er overrasket over, hvor meget du kan få for pengene. Sættet giver dig mulighed for at træne hele kroppen på en let og gennemskuelig måde. Med dette sæt har du mulighed for at træne øvelser som squat, dødløft, skulderpres, biceps curls og meget mere. Hvis du også køber en bænk, har du også mulighed for at træne øvelser som bænkpres, skrå bænkpres mv.

Dette vægtstangssæt giver dig altså mulighed for at træne hele kroppen uden at skulle betale dyre abonnementer til fitnesscentre hver måned. For bare 595,- kr. kan du begynde kampen om at opnå din drømmekrop!

I pakken medfølger:

Nedenfor ser du et eksempel på et træningsprogram med sættet:

Dette fullbody træningsprogram kan trænes 3-4 gange om ugen.

Når du på et tidspunkt får brug for tungere vægte, har du mulighed for at købe flere vægte til dit styrketrænings sæt, så du kan forsætte din positive udvikling. Du kan også vælge at lave teknisk sværere øvelser, som stille større krav til din bevægelighed, balance og styrke i andre muskelgrupper. Dette kunne for eksempel være øvelser som front squat, rumænsk dødløft, armbøjninger med smalt greb og reverse biceps curls. Det vigtiste er blot, at du udfordrer din krop og derved tvinger den til at blive større, stærkere og sundere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *