Indtagning af casein protein

Vi har bestilt casein protein hos Gymnordic og her kommer vores take på deres produkt:

Der følger der en serveringsske med. 1 ske svarer til 1 servering. Ligesom proteinpulver blandes casein protein med vand eller mælk, men vi anbefaler mælk, da mælk indebærer flest proteiner frem for vand. 300-350ml. vand eller mælk pr. servering er normalt at drikke, når man indtager casein protein. Dog er det op til dig selv, om du foretrækker en kraftig smag eller en mindre kraftig smag. Jo mere væske der tilsættes, jo mindre smag. I forhold til almindeligt proteinpulver er casein protein meget klumpet og det har en tykkere konsistens, derfor skal det shakes godt og grundigt.

Husk at casein protein er et kosttilskud, og dermed kan det ikke erstattes med et almindeligt måltid. Det samme gør sig gældende for andre kosttilskud såsom kreatin, BCAA, proteinpulver og sågår varianter af proteinpulver som f.eks. vegansk proteinpulver.

Andet kosttilskud

De kosttilskud du finder hos Gymnordic er i den højeste kvalitet. Producenten anvender Europæisk kontrolleret produktion, og derfor kan du altid være sikker på en lækker kvalitet, der også overholder alle miljøvenlige europæiske regler. Casein protein kan ofte være svært at opløse, dog gør dette ikke sig gældende for casein protein fra førnævnte producent, som kun er en fordel. Udover at opløsningen er i top, frigiver casein proteinet aminosyrerne i op til 7-8 timer. Derfor kan dette kosttilskud indtages lige før sengetid eller perioder, hvor der er langt mellem måltiderne.

Casein proteinet findes i 2 forskellige smagsvarianter:

Casein protein fra Gymnordic har et stort indhold af de essentielle forgrenede aminosyre. Udover det, har casein proteinet fra Gymnordic også et højt indhold af L-glutamin, som er en af de mest vigtige aminosyrer til opbygning af muskler. Caseinet fra Gymnordic eksisterer i dets naturlige form, og det medfører en utrolig nem fordøjelse.

Køb dit casein protein fra Gymnordic i dag og se utrolige muskel markeringer på kort tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *