I dag eksisterer der utrolige mange apps til al form for træning og kost, også kaldet en trænings app eller fitness app. Derfor har mange mennesker svært ved at udvælge den helt korrekte fitness app/trænings app.

Vi har testet flere hundrede fitness/trænings apps samt kost apps, for at udvælge de absolut bedste apps til vores læsere.

HUSK: rækkefølgen er tilfældig, og derfor skal der ikke tages forbehold til listens rækkefølge.

1. 7 Minute Workout – trænings app

7 Minute Workout App
7 Minute Workout App

7 Minute Workout app er en verdenskendt trænings app, og det er der skam ingen grund til. Appen indeholder 12 forskellige kropsvægt øvelser som tilsammen udgør et styrketræningsprogram, der er overskueligt for både nybegyndere og trænede.

En perfekt app der er brugervenlig for hele familien.

(Appen er gratis)

2. MapMyFitness – fitness app

MapMyFitness
MapMyFitness

MapMyFitness er en enestående trænings app, der tracker al form for træning/sport og mad. En ny opdatering har nu gjort det muligt at sætte mål for en selv eller ens venner. Derudover kan appen tracke dit træningsudstyr på den måde, at appen f.eks. kan fortælle dig, hvornår det er på tide at købe et par nye løbesko. Det gælder også traditionel udstyr til styrketræning heriblandt vægtstang, træningsbænk og vægtskiver.

(Appen er gratis)

3. MyFitnessPal – kost app

MyFitnessPal
MyFitnessPal

MyFitnessPal er uden tvivl den bedste kalorietæller af alle fitness apps. MyFitnessPal gør det muligt at tælle alle kalorier man indtager i dets søgeregister, hvor man har mulighed for at søge og registrere alverdens mad. Derudover kan appen også fortælle informationer omkring næringsindholdet (det vil sige proteinindhold, fedtindhold osv.)

MyFitnessPal er en utrolig brugervenlig og smart fitness app, og vi kan varmt anbefale at du downloader den.

(Appen er gratis)

4. Pact – kost app, trænings app og fitness app

Pact
Pact

Pact er formentlig verdens eneste app, der tilbyder, at kunne tjene penge ved at træne og leve sundt. Vi har selv testet Pact. Kort sagt, foregår det sådan, at du tjener penge ved at træne eller spise frugt og grønt ugentligt. Pengene du får udbetalt når ugen er omme, bliver betalt af de personer som ikke fuldfører deres ugentlige træning og kost. Det vil altså sige, at man hver uge satser et lille beløb (f.eks. 5 dollars), som man får igen, hvis man fuldfører sin træning og kost. Derudover får man et beløb fra de personer der ikke fuldfører deres egen træning. På den måde kan man tjene penge ved at leve sundt.

Vi kan varmt anbefale Pact, da vi selv har haft gode oplevelser med appen.

(Appen er gratis)

5. Runtastic Six Pack Abs – trænings app

Runtastic Six Pack
Runtastic Six Pack

Denne app giver dig rig mulighed for at styrke og træne din mave stram og stærk. I denne fitness app vil du have mulighed for at vælge mellem 2 personlige avatar trænere (daniel og Angie). Herefter kan du vælge en masse forskellige maveprogrammer som vil trimme din mave til et vaskebræt. Appen tilbyder også dig også at kunne se alle maveøvelser i slowmotion, så du selv kan udføre øvelserne korrekt og undgå skader.

(Appen er gratis)

6. Fitnet – trænings app

Fitnet
Fitnet

Fitnet er en fantastisk trænings app der hjælper dig med at opnå dine mål for din krop. Via kameraet på din smartphone eller tablet kan Fitnet vurdere hvor godt du klarer din workout. Fitnet holder også øje med om du laver styrketræningsøvelser korrekt, og Fitnet giver feedback, så du altid kan forbedre dig selv.

(Appen er gratis)

7. Sworkit – trænings app

Sworkit
Sworkit

Er du altid på farten? Har du ikke råd til at tilmelde dig et træningscenter? Så er Sworkit den helt perfekte app for dig. Sworkit har samlet utallige af intense kropsvægts workouts. Nogle varer 5 minutter, andre tager op til 1 time. Du kan altså helt selv bestemme, hvor lang tid din workout skal være. Uanset hvor lang tid workouten varer, er du forsikret sved på panden. Du kan også selv bestemme den type workout du er på udkig efter (cardiotræning, udstrækning, styrketræning og yogatræning).

Hver workout er brugervenlig, da Sworkit har indbygget videoer, som viser, hvordan hver øvelse skal udføres.

(Appen er gratis)

8. Endomondo – fitness app og trænings app

Endomondo
Endomondo

Endomondo er en verdenskendt trænings app, der tilbyder tracking af ens aktiviteter. Endomondo tilbyder også at skræddersye et træningsprogram udfra ens favorit-interesser. Endomondo anvender GPS’en på din tablet eller smartphone til at tracke din fitness aktivitet. Er du ved at sætte ny rekord i f.eks. løb, giver appen dig besked. På den måde kan du altid udfordre dig selv. Endomondo tilbyder også et socialt aspekt, hvor du kan udfordre dine venner i forskellige aktiviteter og samtidig følge deres træning dagligt.

Endomondo er en “must have” trænings app.

(Appen er gratis)

9. Noom Coach – kost app

Noom Coach
Noom Coach

Noom Coach er nutidens mest anvendte kalorietæller. Takket være Noom Coach med sin store database af mad, kan appen tælle kalorier for stort set alt mad i hele verden. Når Noom Coach har tracket din mad i et stykke tid, foreslår appen ændringer i din madplan, så du kan leve sundere og samtidig tabe dig. Derudover findes der sociale grupper du kan være en del af, som har de samme vægtproblemer som dig. Her kan man dele sine problemer med hinanden og samtidig også motivere hinanden.

Noom Coach er en helt enestående kost app, for de personer der forsøger at tabe sig.

(Appen er gratis)

10. HealthyOut – kost app

HealthyOut
HealthyOut

HealthyOut hjælper dig med at finde sunde restauranter i dit område. Du indsætter din adresse i appen, hvorefter du vælger et par sunde ingredienser. Herefter foreslår appen de mest sunde restauranter og notere det sundeste måltid mad på restauranternes menuer.

HealthyOut er en helt formidabel kost app, som man uden tvivl bør anvende!

(Appen er gratis)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *