I denne artikel vil vi give dig tips og tricks til, hvordan du får den perfekte six pack. I vores fritid bruger vi rigtig meget tid på styrketræning og går op i vores kost. Når vi ikke træner og spiser sund mad, så skriver vi om indhold relateret til træning, fitness, kampsportsgrene, yoga og massage her på siden.

Vejen til six pack

Hvis man tror, at det er nemt at få et vaskebræt/six pack, så kan man godt tro om igen. Det kræver nemlig utrolig hård træning og ikke mindst et kæmpe fokus på sin kost. Først og fremmest skal du forvente at bruge mange timer i træningscentret eller derhjemme, hvor du presser dig selv til det ypperste. Mavebøjninger kan være gode, men det kan også være fordelagtigt at benytte sig af diverse maskiner til maven. Hvis du benytter dig af maskiner, bør du have fuldt ud styr på teknikken, da du ellers vil spilde din tid. Hvis du vil træne derhjemme, kan du tage mavebøjninger, hvor du evt. har noget ekstra belastning på.

Vi vil anbefale, at du kører crunches på en træningsbold, hvor man samtidig kan holde en eller flere vægtskiver eller andet belastning på brystet. Du behøves ikke nødvendigvis tage flere hundrede mavebøjninger. Du vil nemlig få meget mere ud af at køre få gentagelser (8-12 gentagelser) med høj belastning. Det skal altså være sådan, at du kører træt efter 8-12 gentagelser. Hvis du ikke er træt efter de gentagelser, så bør du køre med højere belastning for optimalt resultat. Derudover bør du huske at mavemusklerne består af både en lige- skrå- og nedre muskler, som alle sammen skal trænes.

Spis dig til et vaskebræt

En vigtig ting er selve træningen, mens en anden rigtig vigtig ting er kost. Faktisk vil jeg næsten sige, at kosten betyder endnu mere end selve træningen. Du kan træne i flere timer hver dag uden resultater, hvis du efterfølgende går på Mc Donalds og spise den største menu. Hvis du ønsker et vaskebræt, kræver det altså, at du er opmærksom på, hvad du spiser og indtager af væske.

Hvis du skal have en sixpack, kræver det at du har en lav fedtprocent. Du bør altså holde dig til sunde madvarer for at holde din fedtprocent så lav som mulig. Som hovedregel skal man have en fedtprocent på under 10, hvis man vil have et vaskebræt. Hvor lavere fedtprocent du har, desto tydeligere vil din fedtprocent være. Derfor vil spinkle personer med lav fedtprocent oftest have meget markerede maskemuskler og måske endda et vaskebræt.

sixpack

 

 

 

 

 

For at holde din fedtprocent nede vil det være en fordel at spise masser af frugt, fisk og grøntsager. Derimod bør du holde dig fra usunde madvarer som slik, chokolade, hvidt brød, chips osv. Dermed ikke sagt at du slet ikke må indtage noget fedt, men man bør prøve at holde det på et minimum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *