Styrketræningsprogram

E-bog: 5 styrketræningsprogrammer i en bog

Vores e-bog indeholder 5 styrketræningsprogrammer, du kan bruge gennem hele dit liv. Der er både programmer for begyndere, øvede og eksperter. Der er både programmer til dig, der træner få gange om ugen, og dig der træner mange gange om ugen.

Bogen indeholder følgende styrketræningsprogrammer:

  • Fullbody styrketræningsprogram
  • Styrketræningsprogram med maskiner
  • 2-split styrketræningsprogram
  • 3-split styrketræningsprogram
  • 4-split styrketræningsprogram

Bogen indeholder også 3 bonusprogrammer!

Store muskler og hurtige resultater

Vores styrketræningsprogrammer er designet af professionelle sportsudøvere og bodybuilders, som til dagligt lever af at styrketræne. Programmerne indeholder de mest effektive øvelser, antal gentagelser, sæt og progressionscyklus. Det betyder, at du hurtigt kan få større muskler og løfte tungere vægte.

Mange af vores kunder transformerer deres krop i løbet af få måneder. Vores kunder bliver stærkere (for eksempel kan vores kunder gennemsnitligt løfte 35 kilo mere i bænkpres efter 4 uger!) og kommer i langt bedre form.

E-bogen sendes til din mail

Når du køber bogen, sender vi den til din mail med det samme. Du kan altså gå igang med at træne idag.

Brug styrketræningsprogrammer der virker

Styrketræning skal være simpelt. Det er vores motto og formål hos håndvægten.dk. Både nybegyndere og erfarne inden for styrketræning har svært ved at sammensætte deres eget træningsprogram. Og det kan vi godt forstå.

At sammensætte et træningsprogram kræver, at man har en stor viden inden for bodybuilding, styrketræning og kroppens anatomi. Det er noget, som “normale personer” ikke ved ret meget om.

Derfor har vi i denne bog lavet 5 styrketræningsprogrammer, som du kan bruge i din træning. 2 af programmerne henvender sig til begyndere, og de sidste 3 programmer henvender sig til den erfarne. Som en bonus har vi også lavet 3 andre træningsprogrammer (cardio træningsprogram, træningsprogram til okklussionstræning og løbeprogram), som du kan bruge som et supplement til din træning. God læselyst!