Fitness efterskoler

Undervisning på fitness efterskoler
Af: Anders
Udgivet: 28. jan 2022, 11:40

Kan jeg stadig træne, selvom jeg tager et år på efterskole? 

Er du blevet grebet af at løfte vægte og forandre din krop til et muligt tempel? 

Så skal et år på en fitness efterskole ikke stå i vejen for at gøre dig til den lækreste version af dig selv.
Rigtig mange efterskoler har nemlig fundet ud af at unge går mere og mere op i at dyrke sin krop. Derfor har mange af efterskolerne oprettet linjer, som er specialiseret i at dyrke styrketræning.

Før i tiden forbandt man efterskoler med pizzaer, kopnudler og topform i lange baner. På nutidens efterskoler ser man flere og flere skabe fyldte med proteinpulver, sunde snacks og light sodavand. Det er nemlig derfor det sagtens kan lade sig gøre at tage på efterskole, som et sundt væsen og året efter ikke vende tilbage som et acne monster.
Selvom det selvfølgelig stadig er muligt at få sine kopnudler – De er svære at undvære på værelset. 

Findes der styrketrænings linjer på efterskolerne?

Der findes flere forskellige former for styrketræningslinjer på efterskolerne. Her kan man også diagere det efter hvilken form for træning man udføre. Så hvis man er til crossfit eller powerliftning er der selvfølgelig også plads til det.
Men linjerne er skræddersyet, så man kommer op i styrkeområdet mellem 3-4 gange om ugen. Dette er skemalagt, så hvis man ønsker at træne de restende dage er der også mulighed for det. 

Træningen vil foregå over 1-2 timer, hvor der vil være en lærer, som vil kunne lære fra sig omkring hvordan de forskellige løft skal foregå, hvor meget vægt du skal tage i de forskellige øvelser. Derfor vil du kunne gå fra efterskolen året efter, og have lært meget omkring øvelser og din egen krop. 

Hvordan er kosten på en fitness efterskole?

På næsten alle efterskoler bliver der serveret mad flere gange om dagen. Her vil der altid være mange forskellige former for serveringer, som indeholder alle nærringstoffer, når gunsene skal vokse.
Derfor skal man ikke være bange for at tage af sted, for kosten på efterskolerne er sunde. Hvis man selv vil supplere sin kost med andre ting, har man selvfølgelig lov til det. Derfor står der ingenting i vejen for at komme afsted.

 

Ikke nok med at man både får store muskler, stram mave og lækker mad. Så får man også en af de fedeste år i sit liv. På efterskolen vil du få venner for livet og et år du aldrig glemmer.
Så man skal ikke være bange for at tage af sted, selvom man er den nye Arnold, for der er rig mulighed for at dyrke alle sine interesser, selvom overarmene skal vedligeholdes. 

 

Så kom afsted og vent ikke længere! Der vil også være andre fede oplevelser ved at komme på efterskole, i form af andre former for sport og aktiviteter. 

Find din kommende styrketrænings efterskole her https://efterskole-info.dk/ ,. 

Og hvem ved? Måske finder du din trænings Buddy for livet? 

Andre nyheder