Casein protein fra Gymnordic

casein protein

casein protein

Indtagning af casein protein fra Gymnordic:

Når du køber casein protein hos Gymnordic følger der en serveringsske med. 1 ske svarer til 1 servering. Ligesom proteinpulver blandes casein protein med vand eller mælk, men vi anbefaler mælk, da mælk indebærer flest proteiner frem for vand. 300-350ml. vand eller mælk pr. servering er normalt at drikke, når man indtager casein protein. Dog er det op til dig selv, om du foretrækker en kraftig smag eller en mindre kraftig smag. Jo mere væske der tilsættes, jo mindre smag. I forhold til almindeligt proteinpulver er casein protein meget klumpet og det har en tykkere konsistens, derfor skal det shakes godt og grundigt.

Husk at casein protein er et kosttilskud, og dermed kan det ikke erstattes med et almindeligt måltid.

Casein protein fra Gymnordic:

De kosttilskud du finder hos Gymnordic er i den højeste kvalitet. Gymnordic anvender Europæisk kontrolleret produktion, og derfor kan du altid være sikker på en lækker kvalitet, der også overholder alle miljøvenlige Europæiske regler. Casein protein kan ofte være svært at opløse, dog gør dette ikke sig gældende for casein protein fra Gymnordic, som kun er en fordel. Udover at opløsningen er i top hos Gymnordic, frigiver casein proteinet fra Gymnordic aminosyrerne i op til 7-8 timer. Derfor kan dette kosttilskud indtages lige før sengetid eller perioder, hvor der er langt mellem måltiderne.

Casein proteinet fra Gymnordic findes i 2 forskellige smagsvarianter:

-Vanilje

-Chokolade

Casein protein fra Gymnordic har et stort indhold af de essentielle forgrenede aminosyre. Udover det, har casein proteinet fra Gymnordic også et højt indhold af L-glutamin, som er en af de mest vigtige aminosyrer til opbygning af muskler. Caseinet fra Gymnordic eksisterer i dets naturlige form, og det medfører en utrolig nem fordøjelse.

Køb dit casein protein fra Gymnordic i dag og se utrolige muskel markeringer på kort tid.

 

[maxbutton id=”8″]

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply