Skulder øvelser

skulder

Skulder øvelser træner dine skuldre og kan forebygge skader. Den bedste øvelse til at træne dine skuldre med er skulderpres. Skulderpres har meget fokus på skuldrene, som gør, at det er en meget effektiv øvelse, der skaber en sund og stærk skulderregion. Så hvis du stræber efter sunde og stabile skuldre, er skulderpres den mest effektive løsning.

Herunder vil du kunne se forskellige øvelser, som primært træner dine skuldre men også andre steder på kroppen.

Bænkpres styrker din skulder, bryst og triceps:

I denne video viser Jacob Beermann hvordan man træner bænkpres med håndvægte. Bænkpres er en meget populær øvelse inden for styrketræning. Når man træner bænkpres, har øvelsen mest fokus, på ens skuldre men ens bryst og triceps bliver også involveret. Bænkpres med håndvægte og bænkpres med vægtstang giver det samme resultat. Når man træner bænkpres med håndvægte får man et større stræk da håndvægte kan komme længere ned. Jacob Beermann viser i denne video forskellige hints og tricks, når man træner bænkpres med håndvægte.

Skulderpres styrker din skulder, bryst og triceps:

Videoen her viser Jacob Beermann, hvordan man træner skulderpres. Skulderpres har mest fokus på skulderen og triceps, men brystet bliver også indblandet i øvelsen. Skulderpres er kendt, som en øvelse der forbedre og styrker ens skuldre. Skulderpres kan trænes og udføres på forskellige måder. I denne video viser Jacob Beermann, hvordan man træner skulderpres med både håndvægte og vægstang. Jacob Beermann viser også forskellige tips og tricks til skulderpres. Øvelsen ligger på et begynderniveau, som betyder, at alle kan udføre skulderpres.

Hvilke håndvægte er bedst til hjemmet?

De håndvægte som man som regel bruger til disse øvelser derhjemme er neopren/vinyl-håndvægte fordi de passer rigtig godt til hjemmet og er skånsomme imod gulvet. De er lydløse og hvis man mister grebet om en neopren/vinyl-håndvægt smadrer den ikke gulvet som andre håndvægte gør. De glider heller ikke så nemt fordi de har neopren eller vinyl omkring sig og samtidigt er de behagelige at bruge. Selvom neopren/vinyl-håndvægte er beregnet til hjemmet anbefaler vi at du kigger på udvalget af kromhåndvægte. Kromhåndvægte er dog ikke ligeså skånsomme mod miljøet men de er på størrelse med neopren/vinyl-håndvægte og derfor fylder de ikke det helt store. Kromhåndvægte kan du få i flere kilo (op til 20 kilo) i forhold til neopren/vinyl-håndvægte hvor du kun kommer op på de 5 kilo. Hvis du derhjemme skal træne dagligt og ikke kun træne dine biceps men også bryst og måske andre steder på kroppen anbefaler vi helt kart kromhåndvægte fordi der er flere kilo at vælge imellem.

 

Hvis du leder efter håndvægte til hjemmet foreslår vi at du tager et kig på vores udvalg af hjemmevægte.

Se udvalget her