MMA handsker

Når du skal ud at købe dine MMA handsker, kan det være svært at finde ud af, hvad der er godt og skidt. Der findes mange forskellige størrelser og et hav af produkter at vælge imellem. Vi vil med denne lille test/guide hjælpe dig godt på vej.

Klik for at se udvalget af MMA handsker

TESTVINDER: de bedste MMA handsker

Top Ten AIBA boksehandske

beskrivelse

845 DKK

Guide til valg af MMA handsker

Skal jeg bruge handsker?

Uanset om du dyrker MMA på fritids- eller eliteplan er det et absolut must med nogle UFC handsker. Hvis du kæmper uden handsker, vil det med stor sandsynlighed ende ud i livsvarige skader, som f.eks. skader i håndleddene og svækkede muskler.

back to menu ↑

MMA handsker størrelsesguide

Først og fremmest skal du finde ud af hvilken størrelse, du skal bruge. Størrelserne for MMA handsker er ikke angivet i small, medium eller large. De er derimod angivet i ounze (oz). Derudover er det også værd at bemærke, at jo flere ounz man vælger ikke altid er ensbetydende med, at man får en større handske.

Ounz angiver nemlig, hvor meget polstringen i handsken vejer. Mange tror fejlagtigt, at en handske med 7 oz svarer til størrelse small, og at en handske med 9 oz svarer til størrelse large. Selvfølgelig vil der være en smule størrelsesforskel, men det er polstringens vægt, som man angiver og ikke håndens størrelse.

Jo flere ounz din handske har, jo mere egner den sig til hård sparring. Jo lettere den er, jo mere egner den sig til kamp.
Størrelserne spænder normalt fra 7-10 oz.

  • 7-8,5 oz: bliver brugt til kampe
  • 8,5-9,5 oz: bliver brugt til let og hård sparring

back to menu ↑

Forskellige handsketyper

Overordnet set findes der to forskellige handsketyper.

MMA kamphandske: kamphandsken er meget let og har ikke ret meget polstring.

MMA sparringshandske: sparringshandsken er der derimod meget mere polstring i. Ofte er der dobbelt så meget polstring i – i forhold til kamphandsken. Selve handsken beskytter rigtig godt.

back to menu ↑

Førstegangskøb – hvad har jeg brug for?

Hvis det er første gang, du køber MMA handsker, kan vi give dig nogle gode råd med på vejen. Først og fremmest kan vi fortælle dig, at du sagtens kan nøjes med kamphandsker i første omgang. Så hvis du ikke har behov for sparring, så kan du godt bruge kamphandskerne til plethandsker og sandsæk.

Hvis du til gengæld også vil sparre, så har du behov for både kamp- og sparringshandsker. Vi anbefaler, at man starter ud med begge dele. Der er nemlig stor forskel på de forskellige typer, og du skulle nødigt blive skadet.

back to menu ↑

Jeg anbefaler disse handsker

Jeg har selv to par handsker som jeg bruger, når jeg dyrker MMA. Det ene par er en kamphandske, og det andet par er sparringshandsker. Sparringshandskerne er altså mma handsker til sandsæk. Mine handsker er de bedste, der findes på markedet, og jeg kan kun anbefale dem. Jeg har også fundet et par handsker til børn, som er rigtig gode.

MMA kamphandske

Top Ten AIBA boksehandske

beskrivelse

845 DKK

MMA sparringshandske

Top Ten AIBA boksehandske

beskrivelse

845 DKK

MMA handsker til børn

Børne MMA handske

Hvis dit barn skal igang med MMA, så er det vigtigt, at de får en god oplevelse og sikkerhed fra starten af. Det er en sparringshandske, som er udviklet specielt til børn og i samarbejde med danmarks bedste MMA-fighters. Den vejer cirka 8 oz og er af 100% læder. Du får ikke en bedre børnehandske.

299 DKK