Bryst øvelser

bryst

Flyes er den mest kendte øvelse indenfor bryst træning. Flyes fokuserer kun på brystet og derfor styrker flyes mere brystet i forhold til andre bryst øvelser. Andre bryst øvelser styrker også brystet men samtidig andre steder

Herunder vil du kunne se videoer som viser trænings øvelser der træner dit bryst, triceps og skulder.

Flyes som træner dit bryst:

Videoen her viser Jacob Beermann øvelsen Flyes. Flyes er den primære og mest kendte øvelse når man træner bryst. Øvelsen har kun fokus på brystet og derfor giver flyes lidt ekstra i forhold til andre bryst øvelser. Når man træner flyes er det vigtigt at holde brystet højt og albuerne ind til kroppen. Jacob Beermann fortæller og viser flere forskellige tips og tricks og samtidig viser han også at man kan træne øvelsen både med håndvægte og stang.

Bænkpres styrker dit bryst, skulder og triceps:

I denne video viser Jacob Beermann hvordan man træner bænkpres med håndvægte. Bænkpres er en meget populær øvelse inden for styrketræning. Når man træner bænkpres har øvelsen mest fokus på bryst, skulder og triceps. Bænkpres med håndvægte og bænkpres med vægtstang giver det samme resultat. Når man træner bænkpres med håndvægte får man et større stræk da håndvægte kan komme længere ned. Jacob Beermann viser i denne video forskellige hints og tricks, når man træner bænkpres med håndvægte.

Skulderpres styrker din skulder, bryst og triceps:

Videoen her viser Jacob Beermann, hvordan man træner skulderpres. Skulderpres har mest fokus på skulderen og triceps, men brystet bliver også indblandet i øvelsen. Skulderpres er kendt, som en øvelse der forbedre og styrker ens skuldre. Skulderpres kan trænes og udføres på forskellige måder. I denne video viser Jacob Beermann, hvordan man træner skulderpres med både håndvægte og vægstang. Jacob Beermann viser også forskellige tips og tricks til skulderpres.

Hvilke håndvægte er bedst til hjemmet?

De håndvægte som man som regel bruger til disse øvelser derhjemme er neopren/vinyl-håndvægte fordi de passer rigtig godt til hjemmet og er skånsomme imod gulvet. De er lydløse og hvis man mister grebet om en neopren/vinyl-håndvægt smadrer den ikke gulvet som andre håndvægte gør. De glider heller ikke så nemt fordi de har neopren eller vinyl omkring sig og samtidigt er de behagelige at bruge. Selvom neopren/vinyl-håndvægte er beregnet til hjemmet anbefaler vi at du kigger på udvalget af kromhåndvægte. Kromhåndvægte er dog ikke ligeså skånsomme mod miljøet men de er på størrelse med neopren/vinyl-håndvægte og derfor fylder de ikke det helt store. Kromhåndvægte kan du få i flere kilo (op til 20 kilo) i forhold til neopren/vinyl-håndvægte hvor du kun kommer op på de 5 kilo. Hvis du derhjemme skal træne dagligt og ikke kun træne dine biceps men også bryst og måske andre steder på kroppen anbefaler vi helt kart kromhåndvægte fordi der er flere kilo at vælge imellem.

 

Hvis du leder efter håndvægte til hjemmet, foreslår vi, at du tager et kig på vores partners udvalg:

Køb håndvægte her

De følgende videoer er lånt fra www.maxer.dk, som drives af personlig træner og landsholdsudøver i styrkeløft, Jacob Beermann.