Almindelige håndvægte

Generelt om almindelige håndvægte

 

Almindelige håndvægte hører hjemme i byens fitnesscenter. Man ser ofte almindelige håndvægte i fitnesscenteret fordi de er så nemme at montere. Man kan selv bestemme hvor meget den enkelte håndvægt skal veje og det er en stor fordel i et fitnesscenter.

Når man træner med almindelige håndvægte er der et stort udvalg af forskellige skiver og forskellige kilo. Derfor bruger de professionelle bodybuildere almindelige håndvægte fordi man hurtigt kan nå op på kolossale kilo-tal.

Almindelige håndvægte

Fordele og ulemper

Almindelige håndvægte har den fordel at man selv bestemmer hvor mange kilo man nu har lyst til at putte på. Ulempen ved almindelige håndvægte er at de koster en del i forhold til neopren/vinyl-håndvægte som er ekseptionel billige. Når man har købt en almindelig håndvægt eller 2 vil man efter nogle dage efter købe flere skiver og drysse flere kilo på – derfor koster de meget. Selvom almindelige håndvægte ligner et monstrum så at sige, er de skånsomme mod gulvet. På haandvaegten.dk er vores almindelige håndvægte betrækket med kunststof som er et syntestisk stof der beskytter mod gulve. Selvom almindelige håndvægte er skånsømme mod gulv er de ikke oplagt til at træne med derhjemme. Almindelige håndvægte er de nemmeste at justere og de har en sikker låsmekanisme – i hvert fald de fleste! Haandvaegten.dk har almindelige håndvægte med sikre låsemekanismer som ikke tager fejl.

 

Hvis du har tænkt dig at træne hver dag og samtidig seriøst og du synes neopren/vinyl-håndvægte er kedelige og for lette – så er almindelige håndvægte lige noget for dig. Vi anbefaler at du køber både skiver med flere og færre kilo på for man kan aldrig være sikker på hvor mange man kommer til at bruge.

            <<Se udvalget af almindelige håndvægte her>>